Websites & Internet Marketing
 

WordPress Website Sint Nicolaasga | Tjeerd Engel Websites & SEO

Wordpress Website Sint Nicolaasga

Ik zie dat je op zoek bent naar een webdesigner in de regio Sint Nicolaasga. Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: WordPress Website Sint Nicolaasga Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

Hieronder volgen enkele belangrijke functionaliteiten van WordPress:

 1. Content management: WordPress is in de eerste plaats een content management systeem, en het biedt uitgebreide functies om content te creëren, bewerken, publiceren en beheren. Je kunt pagina’s, berichten, afbeeldingen, video’s en andere media toevoegen en deze organiseren in categorieën en tags om het gemakkelijk te maken voor jouw bezoekers om te vinden wat ze zoeken.
 2. Thema’s: WordPress biedt een groot aantal gratis en premium thema’s om de visuele uitstraling van jouw website aan te passen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en ontwerpen, zoals minimalistisch, modern, klassiek, zakelijk en meer. Je kunt ook aangepaste thema’s maken of thema’s aanpassen door middel van CSS-codes.
 3. Plugins: Plugins zijn add-ons voor WordPress die extra functionaliteit aan jouw website toevoegen. Er zijn duizenden gratis en premium plugins beschikbaar die verschillende functies bieden, zoals contactformulieren, sociale media-integratie, SEO-optimalisatie, beveiliging, e-commerce en meer. Met plugins kun je jouw website aanpassen en uitbreiden zonder dat je zelf code hoeft te schrijven.
 4. Responsieve ontwerpen: WordPress-thema’s zijn responsief, wat betekent dat ze zijn geoptimaliseerd voor weergave op verschillende apparaten en schermformaten. Dit is vooral belangrijk omdat steeds meer mensen websites bezoeken via smartphones en tablets, en je wilt er zeker van zijn dat jouw website er goed uitziet op alle apparaten.
 5. Gebruikersbeheer: WordPress biedt uitgebreide gebruikersbeheerfuncties, zodat je kunt bepalen wie toegang heeft tot welke delen van jouw website. Je kunt verschillende gebruikersrollen definiëren, zoals beheerder, redacteur, auteur en abonnee, en de rechten van elke rol aanpassen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een blog hebben waar verschillende auteurs artikelen kunnen schrijven, maar waarbij jij als beheerder de uiteindelijke goedkeuring en publicatie bepaalt.
 6. SEO-optimalisatie: WordPress biedt verschillende SEO-tools en plugins waarmee je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines. Je kunt bijvoorbeeld aangepaste permalinks instellen, meta-tags toevoegen aan pagina’s en berichten, sitemaps genereren en meer. Dit helpt jouw website hoger te scoren in zoekresultaten en meer verkeer naar jouw website te trekken.
 7. E-commerce: WordPress biedt verschillende e-commerce plugins waarmee je een online winkel kunt maken en beheren. Met deze plugins kun je producten toevoegen, betalingen verwerken, bestellingen beheren en meer. Dit maakt het gemakkelijk om jouw producten online te verkopen en een extra inkomstenstroom te creëren.
 8. Social media-integratie: WordPress biedt verschillende social media-plugins waarmee je jouw website kunt koppelen aan jouw sociale media-accounts. Hierdoor kun je gemakkelijk content delen op sociale media, sociale media-knoppen toevoegen aan jouw website en meer. Dit

Het voortraject -Wordpress Website Sint Nicolaasga

Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Sint Nicolaasga is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht inhoudt. Wat je wilt, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

De bouw van de nieuwe website -Wordpress Website Sint Nicolaasga

Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld) in de vormgeef fase. Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot de oplevering. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject -Wordpress Website Sint Nicolaasga

Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op WordPress Website Sint Nicolaasga). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook even aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website VBN Parket Website IWF Holland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
Wordpress Website Sint Nicolaasga Wordpress Website Sint Nicolaasga
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc(responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

WordPress Website Sint Nicolaasga nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en WordPress Website Sint Nicolaasga

× Kan ik je helpen?