Websites & Internet Marketing
 

Hoe goed is jouw WordPress website? DOE DE GRATIS TEST!

DOE DE GRATIS TESTTestjes zijn altijd goed om te doen. Hoe goed (of minder goed) is jouw huidige website eigenlijk? Wil je het echt weten? Vul dan de onderstaande gegevens in en ik zoek het (vrijblijvend) voor je uit.

Je krijgt dan (zonder verplichting) een rapportje retour met mijn bevindingen en een verbetervoorstel om dit te verbeteren. Altijd goed… Toch?

Doe de gratis WordPress webscan!

Vul de onderstaande gegevens in en ik test jouw WordPress website o.a. op:

 • Laadsnelheid desktop versie (volgens de huidige Google richtlijnen).
 • Laad snelheid mobile versie (volgens de huidige Google richtlijnen).
 • Wat is de huidige domein autoriteit van jouw url/site?
 • Zijn er voldoende externe links naar jouw site (linkbuilding)
 • Hoe veilig is jouw website voor jouw bezoekers (of onveilig voor Hackers)?
 • Zijn er nog Zoekmachine Optimalisatie verbetering mogelijk (SEO), voor een betere score in Google?
 • Voldoet jouw website aan de huidige grafische en technische richtlijnen die vandaag de dag gelden?
 • Is jouw website wel mobiel vriendelijk genoeg (werkt hij wel goed op smartphones en tablets)?


  Wil jij ook een snelle, veilige website die ook goed scoort in Google? Dan kan ik je helpen! Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Stuur mij dan een e-mail.

  Author: Tjeerd Engel

  Iets over mezelf Websites Surfen is mijn grote passie! Niet alleen op het web, maar ook op het water. Als ZZP’er help ik bedrijven met het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun website en online communicatiemiddelen. Mijn 17 jaar kennis en ervaring als Internet Marketeer pas ik toe bij het bouwen van nieuwe websites, het verbeteren van bestaande websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), hulp bij social media en e-mailmarketing. Denk jij als ondernemer meer uit jouw website te kunnen halen of vind jij online media ingewikkeld? Dan kan ik je helpen. Wil je weten hoe of wat de investering zal zijn? Stuur mij dan een e-mail. Tjeerd Engel 06-119 52 361 info@tjeerdengel.nl https://www.tjeerdengel.nl
  × Kan ik je helpen?