Websites & Internet Marketing
 

WordPress websites Sint Nyk

WordPress websites Sint Nyk

Ik zie dat je op zoek bent naar een webdesigner in de regio Sint Nyk. Zoek je een bedrijf dat jou kan helpen met het opzetten van een nieuwe website? Je hebt wellicht gezocht in Google op: WordPress websites Sint Nyk Leuk dat je mij zo gevonden hebt! Zo zie je maar Google is de 1e stap tot het succes met jouw website (en SEO is nou net een van mijn ‘Stokpaardjes’ 🙂 )

WordPress websites

Ik zal kort uitleggen waarmee ik jou zou kunnen helpen bij het optuigen van een nieuwe website en de Internet marketing daar om heen. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan een mailtje met jouw ideeën en wensen. Ik maak dan vrijblijvend een voorstel met offerte. Daarna kun je op je gemak beslissen wat het beste bij jou past.

WordPress is een content management systeem (CMS) dat al sinds 2003 bestaat en in de loop der jaren enorm populair is geworden. Het is nu een van de meest gebruikte CMS-en ter wereld en het heeft veel voordelen ten opzichte van andere CMS-en. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste voordelen van WordPress.

 1. Eenvoudig in gebruik WordPress is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en zelfs als je geen technische achtergrond hebt, kun je gemakkelijk aan de slag. Het biedt een eenvoudige interface die gemakkelijk te begrijpen is en het biedt ook veel documentatie en ondersteuning. Het is een uitstekende keuze voor beginners en gevorderde gebruikers.
 2. Flexibel en aanpasbaar Een van de grootste voordelen van WordPress is de flexibiliteit en aanpasbaarheid. WordPress is open-source software, wat betekent dat iedereen de broncode kan bekijken, wijzigen en distribueren. Dit betekent dat er duizenden plug-ins en thema’s beschikbaar zijn om de functionaliteit en het uiterlijk van je website aan te passen. Dit biedt veel meer flexibiliteit dan andere CMS-en.
 3. SEO-vriendelijk WordPress is zeer SEO-vriendelijk en dit is een belangrijk voordeel. Het is zeer gemakkelijk te optimaliseren voor zoekmachines en er zijn veel plug-ins beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. Deze plug-ins kunnen helpen bij het optimaliseren van je inhoud, het instellen van metadata en het verbeteren van de snelheid van je website. Hierdoor kan je website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines terechtkomen.
 4. Veiligheid WordPress is een van de veiligste CMS-en die er zijn. Het heeft een groot team van ontwikkelaars die continu werken aan het verbeteren van de veiligheid van het systeem. Er zijn ook veel plug-ins beschikbaar die de veiligheid van je website kunnen verbeteren. Dit is belangrijk omdat hackers en andere kwaadwillenden altijd op zoek zijn naar kwetsbare websites om aan te vallen.
 5. Grote gemeenschap en ondersteuning WordPress heeft een enorme gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars. Dit betekent dat er altijd iemand beschikbaar is om je te helpen als je problemen hebt met je website. Er zijn ook veel forums, blogs en andere bronnen beschikbaar die je kunnen helpen bij het oplossen van problemen en het leren van nieuwe vaardigheden.
 6. Responsief ontwerp WordPress heeft een responsief ontwerp, wat betekent dat je website er goed uitziet op alle apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om te browsen en te winkelen. Het responsieve ontwerp van WordPress zorgt ervoor dat je website er goed uitziet en goed werkt op alle apparaten.
 7. Integratie met sociale media WordPress is zeer goed geïntegreerd met sociale media. Dit betekent dat je gemakkelijk sociale media-knoppen en -widgets aan je website kunt toevoegen.

Het voortraject
Meestal krijg ik een wensenlijstje toegezonden via de mail. Maar soms is een persoonlijk gesprek wenselijk. Sint Nyk is voor mij dichtbij. Ik woon in Ruigahuizen (nabij Balk), een persoonlijke afspraak is nooit een probleem. Uit deze informatie moet duidelijk worden wat de opdracht inhoudt. Wat je wilt, hoe groot (of klein) is het project, wie is jouw doelgroep en hoe kunnen we die het beste (online) benaderen.

Vanuit die informatie maak ik een vrijblijvende offerte met de gewenste componenten. Dat is meestal de website, de hosting en de domeinnaam. Die 3 zaken zijn altijd noodzakelijk bij een eigen website. Aanvullend kan gekozen worden voor het schrijven van teksten, fotografie of andere aanvullende diensten. Maar je kunt uiteraard ook zelf zaken aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Dat scheelt al weer een stuk in de kosten.

De bouw van de nieuwe website
Als de offerte is goedgekeurd gaan we aan de slag. Ik richt het WordPress CMS in en maak een 1e voorstel. Ik werk zelf veel met premium WordPress Templates. Dat zijn aangekochte grafische sjablonen die deels grafisch zijn aan te passen. Dit houdt de investering laag t.o.v. een ‘Custom Design’ (ontwerp op maat). Dit komt doordat de vormgeving grotendeels al is voorbereid in deze aangekochte templates. Daardoor bespaar je een hele hoop tijd (lees geld) in de vormgeef fase. Uiteindelijk krijg je een gelijk (of soms zelf een beter) product dan bij een ‘ontwerp op maat’. Wil je meer weten over het verschil tussen een Custom Design en het bouwen vanuit een template/theme, lees dan dit blog van mij even door: https://www.tjeerdengel.nl/wordpress-template/

In verschillende stappen wordt de website ontwikkeld van een 1e voorstel tot dat die helemaal klaar is. Tussentijds kun je de webbouw live volgen en feedback geven. Als de site helemaal naar wens is wordt deze online gezet.

Het natraject
Als de site online staat, dan begint ‘het spel’ pas echt. Je wilt de site goed laten scoren op belangrijke trefwoorden in Google (bv. zoals bij mij op WordPress websites Sint Nyk). Daar zul je tijd (of geld) voor vrij moeten maken. Maar ook het CMS en de plug-ins zullen onderhouden moeten worden. Maandelijks komen er nieuwe WordPress updates uit. Deze zaken kun je zelf uitvoeren of ik kan je daarbij helpen via een van de servicepakketten.

Ben je benieuwd wat de investering voor jouw bedrijf is?
Wil je weten wat in jouw geval een nieuwe website of webdesign gaat kosten? Stuur mij dan een mailtje met jouw globale wensen en ideeën over jouw bedrijf en het webproject. Geef ook aan wat je eventueel zelf kan/wil uitvoeren of aanleveren (bv. webteksten en fotografie). Op basis van deze informatie kan ik voor jou een vrijblijvende offerte samenstellen. Mocht je eerst nog wat algemene vragen hebben of alleen wat tarieven willen weten, dan kun je die vraag aan mij mailen via: info@tjeerdengel.nl

Een aantal voorbeelden van websites die door mij gemaakt zijn

Website VBN Parket Website IWF Holland
www.parketboerderij-vbn.nl www.iwfholland.nl
WordPress websites Sint Nyk WordPress websites Sint Nyk
www.wwys.nl www.meubelmakerijbeertje.nl
Meer van mijn recente werk vind je in mijn portfolio

Mijn voordelen op een rij:

 • 22 jaar kennis van online marketing
 • Persoonlijke aanpak en benadering
 • Supersnel geleverd
 • Lekker betaalbaar : )
 • 100% baas over je eigen website
 • Goede resultaten in Google (SEO)
 • Goed leesbaar op tablet, mobiel én pc(responsive design)
 • Gemaakt in het WordPress CMS, dus makkelijk (zelf) te onderhouden.
 • Uitstekende Helpdesk

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Stuur mij jouw wensen en ideeën toe. Dan maak ik een vrijblijvende offerte.

 

WordPress websites Sint Nyk nodig? Tjeerd Engel Websites, Internet Marketing en WordPress websites Sint Nyk

× Kan ik je helpen?